Бизнесът на SustainConsult

Kumbayo

Доставчик на услуги който осигурява помощ във вноса и износа на стоки с висока стойност за частни лица. Основна по важност заслуга е улесняването на административното и данъчно бреме при внос и износ.

ICarpenter

Онлайн пазар който помага на клиента да намери най-висококачествените мебели по поръчка за най-ниската възможна цена. Подпомагаме Ви в намирането на най-подходящото за вашите нужди, които може да включват обзавеждане на дом, хотел и офис. Стремежът ни е да изпълним поръчката Ви по-бързо от конкуренцията.

Нашите услуги

Ще ви помогнем да постигнете целите си. Не се налага да се тревожите за намирането на подходящите контакти или добри идеи за вашите цели, те вече са при нас! Работим за заплащане в размер на процент, фиксирана тарифа или на час. Услугите ни включват:

Консултиране на малкия бизнес

 • Консултация по процеси/операции
 • Консултация по Supply Chain Management
 • Финансова консултация
 • Консултация за човешките ресурси
 • Консултация за Change Management

Консултация на Старт-ъп (Startup)

 • Финанси
 • Маркетинг
 • Брандиране
 • ПР

Nearshoring - IT Услуги

 • Поддръжка
 • Оперативен мениджмнът
 • Процесен анализатор
 • Проектни мениджъри
 • SEO (Search Engine Оптимизация)

  Не се колебайте да ни потърсите за да разберете какво можем да направим за вас.

Нашата визия

SustainConsult комбинира съвместно партньорство с предприемаческа визия, за да изгради повратни за живота проекти в икономическия климат на България. Ние създаваме рентабилни и устойчиви продукти и услуги които да бъдат разпространени из целия Европейски Съюз.

ПозицииНе се интересуваме от Вашата диплома или бекграунд, интересът ни е във вашите способности и нагласа, за да можем да израснем заедно. Ние не наемаме всеки, а само най-добрите, за това и с нас ще бъдете възнаградени най-добре. За Затова първо ще искаме от Вас да се докажете за тестови период. Ние изискваме много и се отплащаме щедро.


Специалист по продажби и комуникация:


Търсим специалист по продажби и комуникация с отличен Английски и Български. Вие ще сте първата контактна точка с връзките в България.


Задачите Ви ще включват:


Създаване на изявления за връзки с обществеността които да бъдат публикувани на нашия уебсайт и социалните мрежи. Разработване на търговско представяне и презентации за срещи Поддържане и обновяване на съдържанието на фирмените сайтове Превод на получавани и изпращани имейли и телефонни разговори с български производители Издирване на дизайнери които да публикуват техните мебелни дизайни/проекти на продажбената платформа на iCarpenter Тези задачи могат бъдат допълвани при нужда, особено що се отнася до работа по преводи


Личност :


Нуждаем се от някого с усет към убеждаването на бизнес партньори в това, че ние сме най-добрият избор за тях. За предпочитане е да сте с приветлив характер, който да предразполага клиентите и производителите да се обръщат към Вас. Ще се налага да сте настойчив, но и внимателен към нуждите на отсрещната страна. Също, ще е плюс да сте запознат с българските традиции и бизнес култура.


Образование и опит :


Не е необходимо да притежавате диплома ако при Вас взимат превес работната етика и усещане за маркетинг. Затова ние базираме наемането на тестови период: ще имате работата след като сте се доказали. Разбираемо е опитът в маркетинг, връзки с обществеността и/или продажби да дават предимство, но не са задължителни.   Ако търсите нови предизвикателства, не се колебайте да се свържете с нас като изпратите вашето CV и мотивационно писмо на Ewoud@sustainconsult.eu


HR account manager / ЧР акаунт мениджър :


Можете ли да вниквате в хората? Разбирате ли важността на уменията пред титлата? Можете ли да проследявате как хората израстват, или как биха желали да го направят? Съберете всичките си таланти заедно в една позиция и работете за нас!   Имаме нужда от някой който може да осигури добра спойка между служителите и компанията, и също така, работещите при нас да останат щастливи занапред.


Задачите ви ще включват:


Наемане на нови подходящи кадри Подпомагане на нашите служители в контекста на потенциални трудови затруднения или административни изисквания. Съветване на висшия мениджмънт относно законите за човешки ресурси в РБ. Изготване на тримесечни и годишни доклади.


Личност :


Някои от задачите Ви ще са от административно естество, следвователно имаме нужда от някой проявяващ перфекционизъм в работата си. Също така, ценим екипната работа, но и способността за независимо планиране на задачите. Не на последно място, ще е плюс да сте запознат с българските традиции в бизнеса и културата.  


Образование и опит :


Не е необходимо да притежавате диплома ако при Вас взимат превес работната етика и усещане за маркетинг. Затова ние базираме наемането на тестови период: ще имате работата след като сте се доказали. Както се очаква, опитът в маркетинг, връзки с обществеността и/или продажби дават предимство, но не са задължителни.   Ако търсите нови предизвикателства, не се колебайте да се свържете с нас като изпратите вашето CV и мотивационно писмо на Ewoud@sustainconsult.eu


Контакти